Adequat Houtkachels

Ons Bedrijf

Adequat levert houtkachels van de merken Deom Turbo en France Turbo. Robuuste gebruikskachels met een hoog rendement die uw huis, stal, loods of andere ruimtes echt verwarmen. Ook de kookkachels, met of zonder oven, bieden naast culinair plezier veel warmte voor in uw huis.

Andere producten

Naast kachels levert Adequat ook tuinhout (hekwerk, palen, poorten) en zwembaden. Meer informatie over deze producten vindt u op de onderstaande websites, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen of een email sturen.

Adequat Natuurlijk Kastanjehout

www.kastanjehout.org

Voor natuurlijke en sfeervolle tuinproducten van onder andere onbehandeld, duurzaam kastanjehout voor particulieren, overheid en het bedrijfsleven. Het assortiment omvat verschillende soorten hekwerk, poorten, palen, schermen en accessoires die voor vele verschillende toepassingen in de tuin gebruikt kunnen worden.

Adequat Zwembad & Recreatie

www.proefzwemmen.nl

Voor houten en kunststof zwembaden van de merken Gardipool en Zodiac. Van kleine baden voor veilig zwemplezier voor de kleintjes tot grote baden voor de echte zwemmers. Half- of helemaal ingegraven, en natuurlijk bovengronds: er is volop keuze.

 

kokenenstokenophout.nl kastanjehout.org proefzwemmen.nl

 

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden downloaden

 

m1
f1
AG ICT Webdesign